Vakantie voorbij ….. en nu?

Heb jij dat ook? Het gevoel dat je vakantie uit drie fasen bestaat? De eerste dagen zit je in de afkickfase. Dan spelen er nog volop gedachten over het werk door je hoofd. Je hebt echt tijd nodig om er los van te komen. Dan volgt de relaxfase. Je gedachten over het werk verdwijnen en je kunt genieten van de vrijheid, de omgeving en het gezelschap om je heen. Een aantal dagen voor het einde van je vakantie ervaar je een fase van inspiratie. In je hoofd is ruimte ontstaan voor allerlei nieuwe ideeën over je werk. Je neemt je voor om hier direct na je vakantie mee aan de slag te gaan!

Herken je dit ook? Je eerste werkdag na je vakantie. Volledig relaxt en vol energie begin je aan de dag. Dan gaat de rollercoaster aan. In je mailbox staan honderden mails en velen daarvan vragen je directe aandacht. Je telefoon staat niet stil en de eerste probleempjes dienen zich alweer aan. Op dag 2 zit je alweer volop in het oude ritme. Op dag 3 lijkt de vakantie alweer lang geleden….. O ja!  Die goede ideeën die je op vakantie had? …. die moeten maar even wachten tot je weer tijd hebt ….

En herken je dit? De weken daarop regeert, als vanouds, weer de waan van de dag. Je hebt je handen vol en de prioriteiten stapelen zich op. Wie het hardste roept is het eerst aan de beurt. Door tijdgebrek raken je goede ideeën steeds verder op de achtergrond om vervolgens helemaal van de radar te verdwijnen. Dat gouden idee van je vakantie is begraven. We zullen nooit weten wat het je gebracht zou hebben……

Gaat dit verhaal over jou? Dan is het nu tijd voor actie en het dit jaar anders te doen! Vraag ondersteuning van iemand die je klankbord kan zijn, iemand die je ideeën kan kanaliseren en kan omzetten in concrete acties. Vraag iemand die je kan helpen om je ideeën daadwerkelijk te realiseren.

Zoek je zo iemand? Klik dan hier en maak een afspraak. Het is de kortste weg naar het waarmaken van je ideeën.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *